Sabtu, 24 Desember 2011

Upit Sarimanah - Tina Djandela

01 - Tina Djandela
02 - Bulan Geulis
03 - Tani Bhakti
04 - Lembur Kuring
05 - Djakarta
06 - Njawang
07 - Imut Malati
08 - Hariring Kuring
éndahna babagi albeum baheula ti nyai Upit Sarimanah
Anu resep albeum ieu, mangga candak di dieu...
PERHATIAN: Beli Piringan Hitam aslinya ya! (itu juga kalau masih ada yang jual). He..he...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar