Rabu, 25 Januari 2012

Upit Sarimanah - Djeruk Manis

01 - Peuting Nu Urang
02 - Sariak Lajung
03 - Djeruk Manis
04 - Katumbiri
05 - Istri Tumarima
06 - Renggong Bujut
07 - Girimis Kasorenakeun
08 - Sulaja Djangdji
09 - Kembang Impian
10 - Bentang Djeung Pangharepan
éndahna babagi albeum baheula ti nyai Upit Sarimanah
Anu resep albeum ieu, mangga candak di dieu...
PERHATIAN: Beli Piringan Hitam aslinya ya! (itu juga kalau masih ada yang jual). He..he...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar