Senin, 23 Januari 2012

Upit Sarimanah - Gamelan Degung Siliwangi

01 - Sunda Mekar
02 - Beber Lajar
03 - Djipang
04 - Ladrak
05 - Kintel Bueuk
06 - Majaselas
07 - Kadewan
08 - Duda
éndahna babagi albeum baheula ti nyai Upit Sarimanah
Anu resep albeum ieu, mangga candak di dieu...
PERHATIAN: Beli Piringan Hitam aslinya ya! (itu juga kalau masih ada yang jual). He..he...

2 komentar:

  1. pami tiasa pangmilariankeun album Degung Sasaka Domas "Teuteup Jeung Imut" ku Mamah Dasimah & Didin S. Badjuri. nuhun sateuacanna, alhamdulillah pami aya. Abdi nuju milari kawih "Metik Ati" aya dina album eta

    BalasHapus