Senin, 23 Januari 2012

Upit Sarimanah - Gamelan Siliwangi

01 - Entog Mulang
02 - Timburuan
03 - Kade Buntut
04 - Mung Pareng di Bulan
05 - Sakadang Kuja Djeung Monjet
06 - Djampang Ngalamar
éndahna babagi albeum baheula ti nyai Upit Sarimanah
Anu resep albeum ieu, mangga candak di dieu...
PERHATIAN: Beli Piringan Hitam aslinya ya! (itu juga kalau masih ada yang jual). He..he...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar