Kamis, 26 Januari 2012

Titim Fatimah - Ronggeng Beken

01 - Ronggeng Beken
02 - Kulu Kulu Karawang
03 - Istri Pangarahan
04 - Bendrong Petit
05 - Awi Ngarambat
06 - Macan Ucul
07 - Cangkurileung
08 - Banjar Jumut - Bayu Bayu
éndahna babagi albeum baheula ti nyai Titim Fatimah
Anu resep albeum ieu, mangga candak di dieu...
PERHATIAN: Beli Kaset aslinya ya! (itu juga kalau masih ada yang jual). He..he...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar