Kamis, 26 Januari 2012

Upit Sarimanah & R. Dedeh Kurniasih

01 - Akon Akon
02 - Pakaulan
03 - Kopi Susu
04 - Sok Aksi
05 - Pantjaniti Papalajon Tjiamis
06 - Sanga Sanga Gantjang
07 - Lor Loran Sulandjana
08 - Kuwung Kuwung
éndahna babagi albeum baheula ti nyai Upit Sarimanah
Anu resep albeum ieu, mangga candak di dieu...
PERHATIAN: Beli Piringan Hitam aslinya ya! (itu juga kalau masih ada yang jual). He..he...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar