Rabu, 11 April 2012

Ida Widawati - Degung; Imut

Daptar Tembang:
01 - Imut Nu Ngajalanan
02 - Layung Setra
03 - Imut
04 - Padayungan
05 - Renggong Buyut
06 - Sulanjana
07 - Hareupeun Kaca
08 - Reueus
éndahna babagi albeum baheula ti nyai Ida Widawati
Anu resep albeum ieu, mangga candak di dieu...
PERHATIAN: Jangan lupa beli Kaset aslinya ya! (itu juga kalau masih ada yang jual). He..he...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar